Сміляни зібралися на мітинг пам’яті подвигу Героїв Небесної Сотні

Квіти, лампадки, патріотично-сумні ноти мелодії. Сьогодні в Україні  вшановують подвиг Героїв Небесної Сотні.  У  центрі Сміли  також зібрались містяни  на мітинг-реквієм. У скорботі схилили низько голови в пам’ять  про людей різного віку, різної віри та , навіть, національності, які поклали життя відстоюючи ідеали свободи.

Революція Гідності  сколихнула п’ять років тому всю Україну і досі не залишає нікого байдужим. Адже на Сході України і досі іде війна.

Неоціненний борг перед людьми, що віддали свої життя , повернути неможливо, варто лише про нього  завжди пам’ятати. Знати  про героїв Небесної Сотні потрібно вже не заради них , а заради себе, щоб бути гідними жити далі і будувати, незважаючи ні на які перепони, нову державу.

Картинки Революції Гідності і досі живуть у серцях її безпочередніх учасників. Прощання із Героями Небесної Сотні було одним із найвражаючих моментів.

Згадувати  усіх героїв ми можемо простими словами і  молитвою. Ми у вічному боргу перед ними. Тепер все залежить від нас. Як ми будемо далі берегти те, що досягнуто такою дорогою  ціною.

Дивіться також: Героїв Небесної Сотні вшанували смілянські студенти