Спортивно-патріотичний клуб «Лідер» отримав подарунки від машинобудівників

У Смілі чимало секцій, клубів і гуртків, де підростаюче покоління може займатись різними видами спорту. Та безкоштовними для відвідування є одиниці. Один із таких спортивно-патріотичний клуб «Лідер». Для тренувань собі самотужки обладнали зал у манежі стадіону «Юність». На кожне заняття приходить від п’ятнадцяти до двадцяти юних спортсменів.  Займаються тут в основному студенти коледжу та пересічні смілянські підлітки і юнаки. Хоча й молодші діти теж часом заглядають із цікавості, подивитись як вправляються дорослі.

Подарунки спортсменам голова наглядової ради «Сміламаш» Сергій Зборовський та  голова правління підприємства Олександр Милько вирішили привезти особисто.

Спортсмени замовляли спонсорам найнеобхідніші для своїх занять речі : лапи, маківари, спортивний мішок апперкотний та інші предмети екіпірування. Обновки одразу почали випробовувати на міцність та якість. Дякують та твердять саме цього не вистачало для повноцінних тренувань. Навзаєм спортсмени  хизуються своєю вправністю та досягненнями на змаганнях.

Навіть у таких зовні не пригляд них умовах спортивного залу  вихованці «Лідеру» могли загартовуватись як спортсмени. З новим інвентарем тепер їм буде легше готуватись до серйозних змагань і захищати на них честь рідного міста.

Дивіться також: Шаховий турнір гостинно прийняли на «Сміламаш»