“Дніпровський” мікрорайон потребує оновлення житлового фонду

Один з найвіддаленіших мікрорайонів міста занепадає через безгосподарність влади, абияку роботу СУБів та неправильний розподіл міського бюджету. Так вважає кандидатка в депутати до міської ради від ВО «Батьківщина» по округу №37 Інна Бандура. Її засмучує, що «Дніпровський» район вважають непрестижним та некомфортним для життя. Тож своїм обовʼязком жінка вважає сприяти облаштуванню його благоустрою.

З приходом до влади Інна Бандура планує взяти під особистий контроль ремонт доріг, тротуарів, відновлення підʼїздів, фасадів та підвалів будинків. Серед пріоритетних завдань – освітлення та озеленення прибудинкових територій, відновлення дитячих майданчиків та оновлення зупинок громадського транспорту.

– Мене завжди цікавило, чому в оголошеннях про купівлю квартир багато хто пише: «Район «Д» не пропонувати». Вивчаючи проблематику цього мікрорайону, я зрозуміла, що він мало чим відрізняється від інших. Як і скрізь, тут немає нормальних доріг, спортивних майданчиків тощо. Черкащани заслуговують на краще життя. І я вважаю, що проблема не у відсутності коштів у міському бюджеті, а в їх неправильному розподілі, – говорить Інна Валеріївна. – Старий житловий фонд має утримуватись за рахунок щомісячної квартплати черкащан. Та, замість якісних послуг, вони отримують купу нервів. Що ж, будемо з цим боротися.

Молода кандидатка відмітила, що у «Дніпровському» районі живуть щирі та позитивні люди, які заслуговують на велику повагу. Багато хто з місцевих регулярно допомагає бійцям на Сході.

– Почали із заготівлі овочів для сухих борщів. Волонтери домовились з фермерами, завдяки яким цьогоріч ми запасли вже 12 тонн овочів. Відправляли картоплю, моркву, буряки, цибулю, капусту, кавуни. Місцеві жінки шиють білизну, вʼяжуть шкарпетки, рукавиці. Разом ми сплели вже 53 маскувальні сітки. Небайдужі черкасці приносять одяг, ми його сортуємо – частину відправляємо на Схід, а частину віддаємо переселенцям. Зараз починається зима і ми робимо спеціальну вітамінну суміш з лимону, імбиру, меду та горіхів. Тож, хто має можливість придбати продукти – просимо про допомогу, – говорить голова КСН «Дніпровський» Любов Здоровенко.

Кандидатка в депутати до міської ради від ВО «Батьківщина» по округу №37 Інна Бандура впевнена, що з вірою в серці вона зможе покращити життя черкасців. У складі депутатського корпусу має намір сприяти юридичному вирішенню питання щодо виділення землі для будівництва церкви, а згодом і недільної школи у мікрорайоні.