У Смілянському міському Будинку культури провели Свято Весни для сивочолих леді

Квіти, музичні дарунки та натхнення мистецтвом. 4 березня у Смілянському міському Будинку культури організували літературно-мистецьку світлицю. На весняну зустріч, приурочену до 8 березня, запросили тих, хто вже давно вподобав міський Територіальний центр соціального обслуговування.

Свято Жінки, Краси, Любові  розпочали виступом чоловічого активу терцентру.

Найкращі вітання і найщиріші побажання літнім пані висловили і директор Смілянського територіального центру Олександр Лисенко та представник міського виконавчого комітету Олександр Головченко.

Усі щемливі пісні виконавці різного віку цього дня адресували найдорожчим у житті матусям.

Позитивного настрою та радісних моментів присутнім у залі додали і гумористичні замальовки вихованців дитячої театральної студії «Калейдоскоп» міського Будинку культури. Сучасне мистецтво східного танцю глядачам презентували учасники танцювального клубу «Аіша». Виступи були надзвичайно емоційними. За пісенними та танцювальними вітаннями час промайнув надто швидко.  Та головне, свято подарувало підопічним Смілянського територіального центру новий інтерес до життя, сповнило тіло та розум втраченою енергією та дозволило жінкам вкотре відчути себе чарівними, милими, коханими і потрібними.

Дивіться також: Write On! Смілянські школярі демонстрували креативне мислення і знання англійської