ФК «Патріот» – переможець Чемпіонату Черкаської області з футзалу «Перша ліга»

 21 березня на «Сміламаш» зустрічали переможців Чемпіонату Черкаської області з футзалу «Перша ліга». Тоді, коли в молоду футбольну команду «Патріот» мало хто вірив, керівники Смілянського машинобудівного заводу не лише повірили, а й зробили все можливе, щоб спортсмени все ж таки заявили про себе на теренах області.

Голова правління Смілянського машинобудівного заводу Олександр Милько відзначив, що перемога футбольної команди «Патріот» на Чемпіонаті області – це перемога насамперед Сміли.

Примітно, що і спортивний директор футбольної команди «Патріот» Олександр Педяш свого часу не один рік присвятив роботі на Смілянському машинобудівному заводі. Проте свою любов до футболу він зберіг і передав синові, котрий нині виборює перемоги на спортивному полі в складі  футбольної команди «Патріот».

Самі гравці наголошують, такий досвід отримали на футбольному полі вперше. І для них він неоціненний.

Емоції, котрі пережили юні сміляни, виборовши перемогу на обласному Чемпіонаті з футзалу «Перша ліга» в сезоні 2018-2019 років, футболісти не можуть забути.

Перемога у Чемпіонаті області, що завершився 17 березня, стала для  футбольної команди «Патріот» черговим стимулом. Нині її гравці вже активно готується захищати честь міста на вже великому полі під час ігор на Кубок Черкаської області, що стартуватимуть 7 квітня.