Юрій Бойко: політик має бути поруч з дітьми

Серед великої кількості глобальних проблем, що існують в Україні, нерідко забувається й така, якої не має бути в успішній країні. Тисячі дітей у притулках. На жаль, вони не зажди мають достатньої кількості уваги як від батьків, так і від держави. І це те, що має бути змінено, вважає народний депутат Юрій Бойко.

Дитячий реабілітаційний центр “Віра, Надія, Любов”, що у Селі Банча, Чернівецької області, налічує близько 400 вихованців. Тут і дорослі, і діти як ніхто знають про те, як сьогодні виживати без будь-якої підтримки, в тому числі – держави. Але попри це, великою заслугою вихователів центра є те, що вони створили родинну атмосферу, при цьому приділяючи увагу професійній підготовці дітей.  Сьогодні у гості до малих діточок завітав великий друг цього закладу, який опікується ним вже кілька десятків років, Народний депутат України, засновник оппозиційної платформи «За життя» Юрій Бойко.

Звичайно не обійшлося і без подарунків для дітей. Вже понад 20 років працює центр, і весь цей час Юрій Бойко – тут частий гість, каже намісник Вознесенського Банчевського монастиря архимандрит ЛОнгін, який і опікується дітьми.

У цей день Юрій Бойко взяв участь і в таїнстві хрещення. Він відвідав місцевий Свято-Троїцький храм і став хрещеним батьком для маленького хлопчика Богдана.

Коли дивишся в очі цих дітей, розумієш, що вони як ніхто заслуговує на мирне і світле майбутнє, зазначив Юрій Бойко. І саме це має, на думку політика, має стати першочерговим завданням влади.