Любителі гумору і жартів 10 квітня зібралися в Смілянському міському Будинку культури

Любителі гумору і жартів 10 квітня зібралися в Смілянському міському Будинку культури на міський Відкритий молодіжний чемпіонат з КВК. «Сміла молода, весняна, європейська» – саме таку тему обрали для гри. Її учасниками стали дві студентські команди.

Традиційно розпочали зі знайомства. Студенти одразу звернули з доріжки інтелектуальної на доріжку гумористично-розважальну. Одні полонили глядацьку публіку вокалом, інші вражали хореографією.

Студенти вдало висміяли те, що змушує смілян плакати ледве не щодня. Це і ранкові поїздки у переповнених смілянських автобусах, і посадка картоплі, що багатьом додає клопоту. Жартома молодь говорила і про смілянські дороги без асфальту. Продемонстрували юнаки, як можна вирішити дитячий конфлікт у пісочниці. Шквал оплесків зірвала і мініатюра, як студенти різних курсів після вечірки збираються на пари.

Не оминули представники нового покоління і політичне життя. Тема виборів, політичних дебатів також мали місце.

Наступного року організатори обіцяють також організувати чемпіонат студентських команд КВК вже на Кубок-2020. Очікують більше учасників. Адже якщо молодь ще здатна так жартувати, у нашого міста є майбутнє.

Дивіться також: Визначені проекти-переможці громадського бюджету Сміли