ВАЛЕРІЙ ВОРОТНИК: ПРО МОТИВАЦІЇ ВИБОРУ

Вже час всім заспокоюватися.
Останній день агітації. Нічого вже не зміниться, що б хто не наговорив на ціх грьобаних дебатах. Ми маємо чітке розуміння скільки проголосує за кожного кандидата.
Штаб ПОПи фактично злив компанію – якщо навіть обіцяно заплатити гроші за голосування, то це наврядчи відбудеться. Бо витрачати кошти марно – це не природна риса Порошенко!
Він вже веде компанію за інерцією, щоб зберегти обличчя і в надії на скоріше парламентські, де намагатиметься взяти реванш. Тому буде їх наближати, підтримуючі і підштовхуючи позачергові.
Порошенко вчора вже виглядав невпевнено. Зібравши РНБО з приводу усвідомлення провалу судової реформи, він поставив крапку у історії своєї каденції. Безславно та ганебну. П’ять років імітації реформи лише за день довели іммітатору прописні істини, які дратували країну.
Петро Олексійович fсьо. Попри спроби розкачати майдан, що продовжують найбільш завзяті його прихильники. Він та найближчі соратники зупинилися, але забули про це повідомити обманутим маніпуляціями і багаторічним кошмаренням прихильникам.
Вчора я побачив Зеленського на плюсах. Звісно не Арні Термінатор, але він виглядав щирим і чесним. У всьому. Навіть визнання некомпетентності в окремих питаннях – безумовний жирний плюс. Бо не менш некомпетентні українські керманичі до того набували щоки і ганяли розумняки так саме не маючи уявлення про предмет розмови. Він чесний. І це зараз головне. Головне, що потрібно країні і нам усім. Для складних речей є спеціально навчені та компетентні люди, яких вдосталь в країні, але яких корумповані еліти не допускали до влади, вважаючи її власною годівницею.
Тому, панове, Володимир Зеленський – МІЙ ПРЕЗИДЕНТ.