У Смілянському промислово-економічному коледжі пройшов День відкритих дверей

 18 квітня Смілянський промислово-економічний коледж відчинив двері для майбутніх абітурієнтів. На День відкритих дверей у заклад запросили учнів переважно дев’ятих класів з місцевих шкіл. Колишній  радіотехнікум, реформований у промислово-економічний коледж, має майже 40-річну історію, а відтак і здобутки, якими може пишатися.

Випускників шкіл запрошують у коледж на навчання за шістьма основними спеціальностями. Це телекомунікації і радіотехніка, електроніка, інженерія програмного забезпечення, менеджмент, фінанси,банківська справа та страхування та підприємництво, торгівля і біржова діяльність.

У промислово-економічному коледжі є денна і заочна  форми навчання, розповідає директор навчального закладу.

Розповісти про реалії навчання в коледжі дали можливість цього дня самим студентам. Саме вони з кураторами чекали тих, хто виявляв інтерес до тої чи іншої спеціальності, за заздалегідь облаштованими інформаційними столами.

Більш детально кожну спеціальність презентували у вужчому колі. В аудиторіях демонстрували майбутнім випускникам підготовлені відеопрезентації, розповідали цікаві нюанси професій і навіть проводили майстер-класи, ділячись секретами діяльності в певній галузі.

Тож цілком імовірно, що частина смілянських школярів  вже цього року стануть абітурієнтами, а успішно склавши іспити, можливо й студентами Смілянського промислово-економічного коледжу Черкаського державного технологічного університету.

Дивіться також: Смілянські школярі продовжують озеленювати алею на Богдана Хмельницького