ФК «Черкаський Дніпро» відсвяткував своє чемпіонство

Ставши чемпіонами України серед команд Другої ліги сезону 2014/15 років, нинішнє покоління футболістів «Черкаського Дніпра» зробило вагомий подарунок до 60-річного ювілею команди і дня міста!

6 червня на Центральному стадіоні обласного центру відбулося нагородження керівництва, адміністрації, гравців та тренерського штабу футбольного клубу «Черкаський Дніпро».

457x303-images-banners-d808083f6ca11035817d823cc384cc04

З вітальним словом до присутніх звернулися віце-президент і член виконкому Федерації футболу України, Генеральний директор ФК «Черкаський  Дніпро» Лашкул Володимир Григорович та почесний президент ФК «Черкаський Дніпро» Дорошенко Ігор Вікторович.

У церемонії нагородження взяли участь почесні гості свята: голова Черкаської обласної державної адміністрації Ткаченко Юрій Олегович, перший заступник голови Черкаської обласної ради Кравцова Наталія Олегівна, президент публічного акціонерного товариства «Банк Михайлівський» Поліщук Віктор Степанович, секретар Черкаської міської ради Радуцький Олександр Романович, заступник міського голови Черкас Гончаров Юрій Андрійович.

На початку процедури нагородження Президент ПФЛ України Макаров Сергій Дмитрович вручив індивідуальні призи в номінаціях «Найкращий футболіст» і «Найкращий тренер» Професіональної футбольної ліги.

Кращим футболістом, а також кращим бомбардиром став нападник «Черкаського Дніпра» Олександр Батальський. У зв’язку з тим, що цього дня Олександр одружувався, він не зміг бути присутнім на святі футболу.

Тренерський цех «дніпрян» також не залишився без нагород. У номінації «Найкращий тренер» переміг головний тренер команди Ігор Столовицький.

За перемогу в Чемпіонаті України серед професіональних команд Другої ліги золотими медалями було нагороджено керівництво, адміністрацію, гравців та тренерський штаб футбольного клубу «Черкаський Дніпро».

457x302-images-banners-6486b43cab2ee9b76ed4c703752fd64a

Кульмінацією дійства стало вручення почесного Кубка ПФЛ капітану команди Олегу Тарасенку.

Під гучні оплески вболівальників футболісти здійснили коло пошани біговими доріжками Центрального стадіону.

Також відзначимо, що гравці команди були вдягнені в нову ігрову форму. У новому сезоні 2015/16 рр. команда проводитиме домашні матчі в білій формі, а в синій гратиме на виїзді.