І в свята, і в будні волонтери прямують на схід України

Знову Великдень і знову вони прямують на схід. Вже п’ятий рік волонтери ГО «Смілянська самооборона «Січ» щомісяця везуть найнеобхідніше нашим землякам на передовій. На Великодні свята ще додаються смачні великодні атрибути.  Щоб зібрати цей важливий вантаж, волонтери проводять велику роботу. Дякують всім небайдужим землякам, що досі готові долучатися до цієї справи.

Свято Великодня одне з найвеличніших свят у православному календарі. До нього готуються ретельно, але на жаль, не всі мають змогу його зустріти у родинному колі за пишно вбраними столами . Це наші бійці, що захищають цілісність України на Сході. Тож , щоб хлопці теж відчули радість свята Світлої Пасхи, продовжують докладати зусиль багато жителів Смілянщини. Як завжди передають своїм рідним на передову і адресні передачі. Волонтери «Січі» доставлять все.

Тож із святковим настроєм все, зібране земляками, самооборонівці вантажать  у мікроавтобус і автівку з причіпом.  Їдуть на схід цього разу шість волонтерів. Обіцяють, до Великодня  розвезуть всі замовлення і передачі у військові частини , що виконують бойові завдання на території діяльності операції об’єднаних сил. Щоб кожен боєць зміг відчути у день Великодня ту радість, які відчувають всі на мирній території.

Дивіться також: Сміляни та жителі прилеглих сіл взяли участь в благодійній акції «Великодній кошик для бійців»