Заводчани “Сміламаш” відпочили у Кропивницькому дендропарку

Ми мали п’ять вихідних днів. Отже, встигли і християнське свято відзначити, і по господарству справи підтягнути, і ще вільний час залишився. Нагодою зробити змістовнішим дозвілля  своїх співробітників скористалась і дирекція «Смілянського машинобудівного заводу». Запросили членів свого колективу разом з родинами відпочити у Кропивницькому дендропарку.

Керівництво заводу готове більше приємних моментів робити для своїх співробітників. Пригадують, в перші екскурсійні подорожі ледь набирали людей на один автобус. Нині вже два ледь вміщують всіх охочих. І це тішить. Адже разом із заводчанами відпочивають і їх родини. Якщо наступного разу охочих  мандрувати Україною і Черкащиною буде більше, то готові забезпечити транспортом ці екскурсійні подорожі. Адже під час таких поїздок колектив здружується, стає монолітнішим.  Разом із заводчанами на екскурсію помандрували і керівники «Сміламаш».Так би мовити, поєднати відпочинок із користю, роззнайомитися в колективі в приємній, не офісній атмосфері.

Кропивницький дендропарк нині одне із найбільш відвідуваних місць на Черкащині. Тут нині розквітло більше двохсот видів тюльпанів. Це гарне місце для сімейного відпочинку. Адже дорослі насолоджуються красою, а діти можуть знайти собі розваги до душі на безлічі атракціонів. Отже працівникам «Сміламаш» разом з їх родинами надовго запам’ятається ця мандрівка. Отримали море вражень і позитиву і зробили чимало вдалих яскравих світлин.

Дивіться також: Дружній колектив – запорука успіху підприємства