Невідомі недалеко від прокуратури по булв. Шевченка самочинно встановили дорожній знак?

Неординарна історія трапилася днями в Черкасах з журналістами нашого телеканалу. Вони вирішили зняти сюжет про встановлення нового дорожнього знаку на бульварі Шевченка – “зупинка транспортних засобів заборонена” на ділянці неподалік від обласної прокуратури.
Однак виявилося, що робітники не мають намірів попадати в кадр і відмовилися показати документи на встановлення знаку. Власні джерела повідомили журналістам, що відповідні дозволи на встановлення знаку не надавалися, отже він встановлений самовільно.
Крім того камера зафіксувала, як один з працівників,викопуючи отвір під опору дорожнього знаку доволі суттєво пошкодив стовбур каштана, що росте на узбіччі.
Наразі не відомо, хто саме встановив знак. За нашим припущенням це могли зробити як прокурори, бо охорону закладу правопорядку дратують автівки відвідувачів установи, що зупиняються поруч або власник приватного будинку біля прокуратури. Але дії по встановленню знаку підпадають під дії статей ККУ та АКУ – “Самоуправство”, “Навмисне пошкодження зелених насаджень” та “Втручання в роботу транспортної інфраструктури”. Але не відомим , чи взагалі в Черкасах є кому реагувати зараз на подібні правопорушення? Наразі, є шанс перевірити.

ФОТОРЕПОРТАЖ: