Занехаяні Черкаси: що зробив Одарич за 9 років

Сквер «Камʼяних памʼятників», технологія «дерево в дерево», купа сміття, пеньки, розбиті тротуари, каміння та бурʼяни – приклади результатів діяльності міського голови Сергія Одарича. Нині бюджет Черкас – 220 млн. грн., минулого року 60 млн. грн. так і залишились неосвоєними. Очевидно, Черкасам потрібен справжній господар.

Шокований сучасним станом міста і депутат міськради від ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

– Я б хотів задати декілька запитань черкаському міському голові Сергію Одаричу. Невже депутати заважають йому навести порядок в центрі міста? Що заважає бути господарем, замість того, щоб обливати брудом своїх опонентів? – У центрі міста біля бібліотеки ім. Л. Українки знаходиться занехаяний сквер «Камʼяних памʼятників». На мою думку, це має бути одним з найкрасивіших місць, що сполучає головні торгівельні комплекси міста – Будинок торгівлі та ТРЦ «Хрещатик-Сіті». Гості міста, йдучи повз, бачать цілковиту розруху. Таким є обличчя Черкас? На клумбах – бурʼяни, на пішохідних алеях – канави та каміння. Протягом останніх 20 років тут  нічого не робилося. Те ж саме стосується якості дорожнього покриття. Асфальт проклали лише вздовж проїжджої частини, оминаючи тротуари та заїзди, – обурюється Роман Володимирович.

Також депутат звернув увагу на черкаське «ноу-хау» – незвичайну технологію висадки «дерево в дерево». По вул. Смілянській біля Будинку торгівлі деякі молоді рослини були посаджені безпосередньо в старі пеньки.

Приклади непрофесійної та недалекоглядної роботи Сергія Одарича – на кожному кроці. Годі й говорити про облаштування благоустрою віддалених мікрорайонів міста, коли у його серці – бедлам. Нині черкасці мають шанс змінити все на краще – прийти на дільницю і зробити правильний вибір.