З нагоди Дня матері у Смілі привітали молодих мам у пологовому відділенні

У Смілі вже більше десяти років з нагоди чудового весняного свята Дня матері представники центру соцслужб вітають породіль у пологово-гінекологічному відділенні  міської лікарні.

Цього разу гостей у пологовому відділенні зустрічали три молоді мами з немовлятами. На світ з’явилось дві дівчинки і один хлопчик. Його мама з цікавістю розглядає подарунки від спонсорів з найнеобхіднішим речами і ділиться враженнями від свого нового статусу.

Ольга теж стала мамою вперше. Новим відчуття дуже радіє. Рівень відповідальності за дівчинку, якій подарувала життя , запевняє, відчула відразу.

Маленька Поліна Олександрівна спокійною була лише відчуваючи мамине тепло. Забавляти себе наодинці вона ще не готова. Їй у цьому плані пощастило. Адже її маленькій сусідці доводиться поки ще проходити лікування у кювезі під наглядом медичного персоналу. Лікарі і медсестри запевняють, готові набагато більшій кількості смілянок допомогти народити своїх малюків.

Молодих мам, які нині ще перебувають у пологовому відділенні, із появою діточок вже привітали всі рідні і близькі. Подарунки і щирі слова від працівників Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стали сюрпризом. Але від того не менш приємним. Головне , щоб діточки росли здоровими на радість своїм матусям.