На Черкащині почалось формування партії «Сила і Честь»

Передвиборчі процеси вже у розпалі. А відповідно активізувались і політичні сили, що мають парламентські амбіції. Однією із таких є політична партія «Сила і Честь», яку очолює Ігор Смешко. На засідання правління та партійну обласну конференцію прихильники цієї політичної сили зібрались у  приміщенні Черкаської філії Європейського університету.

Хоча створена партія вже давно та мережу первинних організацій почали розбудовувати лише зараз. Обласні лідери твердять, після Президентських виборів побачили високий рівень довіри людей до Ігоря Смешка. Також відзначили велику роль команди, що сформувалась під час передвиборчої кампанії. Ці люди самі виявили бажання допомагати і працювати на волонтерських засадах. Олександр Чуприна, що є  головою правління Черкаської обласної організації ПП “Сила і Честь” з гордістю представив на загал інших членів правління. Серед них поважні люди, що очолюють ВУЗи чи підприємства, мають високі наукові звання, є керівниками спілок АТОвців.

Під час засідання правління розглянули питання прийому в партію нових членів. Загалом до сорока осіб виявили бажання стати частиною цієї політичної сили. Були представник багатьох районі і міст Черкащини.

Партія «Сила і Честь» є консервативно-демократичною партією. Щоб нові члени команди розуміли глибину цього поняття, аргументовані роз’яснення надав член правління професор, доктор історичних наук Владислав Боєчко.

Заразом провели і  конференцію Черкаської обласної організації ПП “Сила і Честь”. Серед основного розглянули питання  участі обласного осередку в Парламентських виборах та обрали делегатів на всеукраїнський з’їзд політичної партії”Сила і Честь”.  Виступаючі на конференції не приховували, що сподіваються на велику кількість голосів, враховуючи рівень довіри мешканців Черкаської області, що показали Президентські вибори.

Олександр Чуприна також зазначив, що орієнтуються і у цій виборчі компанії на людей  думаючих, розумних, не ледачих, що вміють працювати на результат заради спільної ідеї. Хоча не заперечує , що, можливо, будуть використовувати і допомогу політтехнологів. Та все ж головне побудова мережі партійних осередків. Наразі зареєстровані первинні організації лише в Черкасах і Черкаському районні та місті Умань. Членам правління доручено провести конференції у містах і районах, де відтепер є  члени партії “Сила і Честь”,  і швидкими темпами включатись в роботу, адже її багато.  Партія буде незалежною від олігархів, тож існуватиме за кошти членських внесків.