У Смілі пройшов «День вуличної музики» 

«День вуличної музики» у Смілі проходить вже втретє. Це — некомерційний волонтерський проект, який щороку відбувається завдяки внескам доброчинців і величезній роботі невеликої, але дуже завзятої команди.

Виступити на святі Дня Вуличної Музики  міг кожен, хто подав заявки, незалежно від свого рівня підготовки та репертуару. Загалом на сцену у Смілі піднялось біля 20-ти колективів та сольних виконавців. Організатори прагнули задовольнити будь-які музичні смаки глядачів.

Традиція відзначення Дня Вуличної Музики у Смілі виросла із ініціатив окремих людей, які нині об’єднались у громадську організацію «Центр журналістики та соціальних досліджень»

Впродовж одного дня музиканти професіонали та аматори, музичні колективи, ансамблі, гурти мали можливість виступити на одній фестивальній сцені. Глядачі також постійно змінювались. Адже День Вуличної Музики тривав 10-ть годин . Не кожному під силу було вистояти на спеці. Але ж і в цьому перевага такого свята, що слухати музику можна було і в затінку біля фонтану, і на зупинках, і, навіть, вийшовши на балкон.

На Дні Вуличної Музики у Смілі виступали як місцеві колективи , так і зі Смілянського району, а також завітали гості із Черкас та Черкаського району.

Ближче до вечора був запланований виступ Влада Бєліка. Цей хлопець у свої юні роки вже має велику кількість авантюризму. Тож його сольна кар’єра вже багата на події.

Серед організаторів фестивалю були люди, що музику не тільки люблять, а й самі її грають. Тож вони теж порадували глядачів своїми виступами. А також прикрасили захід і трохи розбавили пісенний репертуар виступи дівчат на пілоні. Завершився захід більш клубною, молодіжною музикою. Фінальним акордом Дня Вуличної Музики у Смілі стала  дискотека з класними діджеєм та стильним ведучим.

Дивіться також: У Смілі облаштували зону відпочинку «Графський парк»