12 червня завершився Відкритий Чемпіонат міста Сміла з футболу «Кубок Явора – 2019» серед юнацьких команд

12 червня завершився Відкритий Чемпіонат міста Сміла з футболу «Кубок Явора – 2019» серед юнацьких команд. Традиційно турнір організували і провели на стадіоні «Авангард» за сприяння Федерації футболу міста Сміла, футбольного клубу «Явір» та міського відділу молоді та спорту. Цьогоріч  у боротьбу за головний приз втупили 11 команд.

У старшій віковій групі змагались юні футболісти 2007-2008 років народження. Черкаська «Чайка» та київський «Переможець» цього року поступилися смілянам, гостям з Авдіїівки та київському «Лондору».

Та якщо лондорівці оцінили гру футболістів з Авдіївки, то для останніх серйозним суперником  стала смілянська команда «Явір».

Тож у підсумку у старшій віковій категорії бронзу виборола київська футбольна команда «Лондор», срібло – команда з Авдіївки, оскільки три з чотирьох ігор для неї завершилися перемогою. Золото ж цього разу отримав смілянський «Явір».

У молодшій віковій групі, де на футбольному полі виборювали першість діти від 6-ти до 8-ми років, призерами стали «Лондор», «Явір» та черкаський «Макс». Ці команди отримали відповідно пам’ятні кубки та бронзові, срібні і золоті медалі.

Тренерська рада традиційно визначила і кращих гравців турніру. Їм презентували пам’ятні статуетки.

Традиційний футбольний турнір «Кубок Явора – 2019», що тривав з 5 по 12 червня, не лише подарував неймовірні емоції його учасникам та уболівальникам, а й став черговою сходинкою юних футболістів на шляху до наступних, більш серйозних перемог, які на них чекають попереду.

Дивіться також: Вміти плавати – корисна навичка