Смілянському машинобудівному заводу допомагатимуть створювати індустріальний парк

8 липня з робочим візитом на Смілянському машинобудівному заводі побувала голова правління Українського фонду миру Людмила Супрун. Свого часу пані Людмила трудову діяльність також починала на заводі біля станка. Нині має успішний досвід співпраці з великими промисловими підприємствами. До колективу «Сміламаш» вона приїхала з конкретною пропозицією.

Людмила Супрун пообіцяла, не зважаючи на те, що це надскладна процедура, допомогти оформити всі документи для того, щоб на базі  Смілянського машинобудівного заводу створити індустріальний парк.

Як нині працює завод і які потужності вдалося зберегти, Людмила Супрун пересвідчилася особисто. Голова правління «Сміламаш» Олександр Милько розповів пані Супрун про нові сучасні технології, що нині активно впроваджують на заводі, обсяги виробництва та основні ринки збуту продукції, що виробляють смілянські машинобудівники. А це і обладнання для цукрової промисловості, хлібопекарської, кондитерської, олієжирової галузей.

Не зважаючи на світле вбрання, Людмила Супрун пройшлася цехами, де працюють робітники. Вона особисто поспілкувалася і з тими, хто вже з півстоліття стоїть за станком, і з тими, хто лише намагається опанувати справу, аби працювати в Україні, а не шукати кращого життя за кордоном.

Керівник заводу Олександр Милько поділився своїми ідеями щодо розвитку заводу у Смілі, розповівши про ті кроки, що вже зроблено у цьому напрямку.

Дивіться також: ПрАТ «Сміламаш» працює і набирає обертів