Івана Купала святкувала Кам’янська громада

Святковими були вихідні для всієї Кам’янської громади. Гуляння на Івана Купала відбулись в усіх трьох населених пунктах, що входять до ОТГ. Найбільш масштабно все ж вирувало свято у Кам’янці саме у Купальську ніч. Стадіон перетворився на велику сцену, де всіх об’єднало обрядове дійство. Люди  прийшли сюди з вірою у справжнє диво. Івана Купала проходило в чудовій, гармонійній та напрочуд веселій атмосфері. Охочих подивитись на святкування  та стати його активним учасником було чимало. Розділив радість святкування із своєю громадою і голова Володимир Тірон

На святі люди змогли помилуватись виступами творчих  вокальних колективів, а молодь традиційно взяла участь у розвагах. Хлопці , як і в старовину козаки, часу в цей день не гаяли. Адже Купала свято більше молодіжне. Тож перед дівчатами можна покрасуватись м’язами:і силу показати,  і позмагатись. Молодиці дивували всіх своїм апетитом та  та витривалістю.  Веселощі та різноманітні конкурси значно підняли настрій гостям. Веселитись і радіти життю кам’янчани не розучились. А такі заходи та масові гуляння безперечно згуртовують громаду і відроджують її віру у краще майбутнє.

Та головною розвагою Купальського свята стало очищуюче багаття. Стрибати через вогонь наважився не кожен, а ось танцювали  круг багаття та фотографувалися біля нього на згадку люди залюбки.

Родзинкою свята  був виступ зірок естради, гурту  «Альона і Тамерлан». І хоча артисти затримались та всіх відпочиваючих розважали дискотекою та почастували польовою кашею. Наразі в активній фазі передвиборча кампанія. Тож не втратили можливості привітати свої виборців і кандидати. На одній сцені дружньо шуткували та співали разом із кам’янчанами одразу два претенденти на місце у Парламенті Людмила Супрун та Костянтин Омаргалієв.

Після акапельного виконання пісні поважними гостями та головою Кам’янської громади на сцену під бурхливі оплески піднялись Тамерлан і Альона. Всі найвитриваліші кам’янчани ще довго запалювали під динамічні треки зірок естради.

Дивіться також: У Смілі пройшли купальські гуляння