ПрАТ «Сміламаш» виробляє дорожні шумопоглинаючі панелі

Шумопоглинаючі панелі для доріг дозволяють поєднати стрімкі процеси урбанізації із забезпеченням максимального комфорту кожного громадянина. Це конструкції спеціального типу, що застосовуються для звукоізоляції певних об’єктів.  Нині їх почали виготовляти і на Смілянському машинобудівному заводі.

Такі споруди з базальтовою ізоляцією та геотекстилем, що приглушують вібрацію, актуально використовувати всюди, де необхідно забезпечити надійний захист від сторонніх подразнюючих звуків без шкоди для протилежного від конструкції боку. Тож дорожні шумопоглинаючі панелі, виготовлені на смілянському машинобудівному заводі, встановлюватимуть уздовж автомагістралей і широких проспектів, а також, можливо, для шумозахисту стадіонів і інших спортивних об’єктів, вздовж залізничних колій, для зниження рівня шуму промислових підприємств тощо. Такі споруди здатні забезпечити тишу і спокій, а також надійний захист від пилу, бруду, реагентів та інших хімічних сполук.

Шумопоглинаючі панелі, що виготовляють смілянські машинобудівники, вирізняються надійністю, вогнестійкістю, акустичною ефективністю, стійкістю до деформації та механічних впливів, довговічністю та естетичною привабливістю.

Нині ПрАТ «Сміламаш»  має постійного замовника, тож виробництво шумопоглинаючих панелей на смілянському машинобудівному заводі у перспективі планують лише збільшувати і удосконалювати.

Дивіться також: «Сміламаш» активно продає свою продукцію на кордонні ринки