Політики, журналісти і навіть чиновники радять черкасцям відмовлятися від “Нової якості”, якщо їхні послуги неналежної якості

Політики, журналісти і навіть чиновники радять жителям багатоквартирних будинків відмовлятися від послуг управляючої компанії “Нова якість”, – якщо якість і ціна їх послуг не влаштовує.

Наразі мова йде про компанію-монополіста, яка вже встигла отримати скандальну відомість та продемонструвала стару, незадовільну якість надання послуг. Але нові, в два, а то і в три рази вищі, ціни в платіжках, які тепер мусять сплачувати жителі Черкас.

Чиновники з департаменту житлово-комунального комплексу не погоджуються з твердженням, що мешканці можуть не платити управлінцям, якщо договір неукладений, але говорять, що люди мають право відмовитись від послуг компанії, яка їм не подобається. При цьому стверджуючи, що ціни на послуги управлінців знизити неможливо.

Дивіться також: Слідчі розслідують кримінальне провадження, у якому фігурують ТОВ «Сантехбудконструкція», Управлінська компанія «Нова якість» та ще понад 40 пов’язаних юридичних осіб