Депутатам черкаської облради від “Відродження” Кухарчук разом з руським ведмедем з балалайкою вручили купу грошей “за зраду”

Під час невдалої спроби затвердити зміни до бюджету Черкаської області в сесійний зал несподівано увійшов ведмідь з балалайкою в супроводі місцевих активістів з Національного корпусу. Вони урочисто вручили рублі з поміткою “за зраду” депутатам від фракції “Відродження”.  Зі слів учасників акції, від імені яких говорив відомий черкаський політик Дмитро Кухарчук, партія “Відродження” має доступ чи не до третини бюджетних коштів області. Ці гроші йдуть на фінансування округу Антона Яценка, тоді як залишається непрофінансованими безліч життєважливих питань, серед яких і купівля інсуліну для хворих на цукровий діабет.
На захист депутатів від Відродження кинулися голова ОДА Ігор Шевченко та відомий своєю колобарантністю ляшківець Микола Булатецький. Але фізичному здоров’ю партійців з команди Антона Яценко цього разу нічого не загрожувало. Хоча вигляд вони мали, чесно кажучи, сором’язливий. Адже не кожного дня їх звинувачують у зраді і платять за це рублями…