Смілянський коледж харчових технологій провів день відкритих дверей

Смілянський коледж харчових технологій регулярно запрошує всіх охочих  на день відкритих дверей. Це завжди особлива подія у житті закладу. Цього разу креатив почався ще зі східців.

Всі  ці вагони ласощів  і смаколиків гості закладу побачили на власні очі на щорічному ярмарку. Адже День відкритих дверей збігся з відзначенням Дня харчовика. А своє свято студенти і викладачі цього напрямку завжди відзначають зі щедро оздобленими  ярмарковими столами.

На День відкритих дверей до коледжу завітали не лише школярі Сміли та району, а й гості із сусідніх регіонів. Зустрічали школярів навіть із Кам’янського району та м.Сквира Київської області. Тож під час знайомства із закладом запросили абітурієнтів та їх батьків зануритись у святкову атмосферу ярмарку. Також запропонували оцінити продукцію, виготовлену студентами різних курсів. А дегустувати тут було що.

Наразі у коледжі харчових технологій готують фахівців практично для всіх галузей харчової промисловості. На святковому ярмарку продемонстрували результати роботи лише одного факультету. Фахівці цього напрямку, підготовані закладом користуються великим попитом на ринку праці, твердить їхній наставник.

Під час проведення дня відкритих дверей у СКХТ своїх юних гостей та їхніх батьків господарі намагаються якнайширше проінформувати  про всі відділення та можливості опанування тут нової професії , пов’язаної із харчовою промисловістю і не тільки. У 2020 році вперше розпочинається набір студентів за освітньо-професійним ступенем “Фаховий молодший бакалавр”, зазначили під час зустрічі. Батьки та майбутні абітурієнти активно цікавились новаціями та перспективами, які відкриваються. Тож тих, хто планує свою першу професію опанувати у стінах СКХТ, запевнили, що проблем у них з працевлаштуванням не буде.