Арт-терапія для маленьких пацієнтів: поява ростових ляльок у дитячому відділенні Смілянської міської лікарні стала справжньою несподіванкою для дітей та їхніх батьків

Те, що позитивні емоції і щирий сміх лікують, – давно довели вчені. 14 листопада цю істину вкотре підтвердили сміляни, котрі подарували радість маленьким пацієнтам Смілянської міської лікарні. Поява ростових ляльок у дитячому відділенні стала справжньою несподіванкою для дітей та їхніх батьків.

Обійми, подарунки, спільні фото з героями улюблених мультфільмів… Більшість малюків не вірили своєму щастю. Емоції вирували і у коридорі.

Встигли ростові ляльки змусити посміхатись і заклопотаних дорослих. У лікарняних коридорах раділи зустрічі з ними і медпрацівники.

Справжній фурор викликала поява ростових ляльок  і у інфекційному відділенні. Там нині перебувають на лікуванні також близько 10 дітей.

Учасники акції в свою чергу пообіцяли, що  це не останній їхній візит в лікарню. Адже радість, сміх і щирі обійми – це перший крок до одужання.