Головний муніципальний інспектор Черкас Станіслав Коломієць затримав п’яного водія та передав його поліції

Про це він в неділю, ввечері повідомив у своєму блозі в Фейсьбук і виклав відповідне відео.
Зокрема начальник Управління інспектування Черкаської міськради повідомив:
“Щойно, в’їжджаючи по дамбі в Черкаси, помітили автомобіль Chevrolet Lacetti сірого кольору СА0160АО, що рухався з неадекватними маневрами: його то заносило на зустрічну смугу, то било об відбійник. Одразу стало зрозуміло, що за кермом п’яний. Ми не могли допустити, щоб потенційний вбивця вільно пересувався містом. Одразу викликали поліцію, і поки патрульні відстежували пересування, ми переслідували авто, перебуваючи на постійному телефонному зв’язку з оператором 102. За кілька вулиць наступила розв’язка: п’яниця врізався в іншу машину. На щастя, ніхто не постраждав. Поки на місце під’їхав екіпаж патрульної поліції довелось затримати водія власними силами.
Як тільки відчинили двері машини, з салону одразу пішла хвиля перегару. Водій був п’яний, проте доволі борзий: намагався кудись подзвонити, погрожував групою підтримки, використовував нецензурну лайку і «блатні» вислови. Намагався залишити місце події, тож довелось відібрати в нього ключі від авто, і утримувати до прибуття патрульних.
За кермом виявився Закалюжний Сергій Олексійович, 1962 р.н. У нього вилучили водійське посвідчення і реєстраційне свідоцтво автомобіля. Проходити обстеження на стан сп’яніння він відмовився. Намагався заперечувати, що взагалі був за кермом, проте безуспішно.
Дякую 152 екіпажу патрульної поліції за сумлінність і оперативність. Всі матеріали будуть передані до суду. Ми з колегами дали всі покази, і в разі потреби повторимо їх в порядку судового розгляду.”