Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас, мер Черкас, Bondarenko, відповідь Зеленському,

Бондаренко в ефірі програми #POSTSCRIPTUM розповів про сумні перспективи міста в разі, якщо карантин не завершиться найближчим часом

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в ефірі програми #POSTSCRIPTUM розповів про те, що очікує черкащан у разі, якщо в травні не закінчиться карантин, повідомив що місто недоотримало більше 100 млн коштів у вигляді податків і пообіцяв, що черкаські медики розкажуть всю правду про епідемію.

Один коментар до “Бондаренко в ефірі програми #POSTSCRIPTUM розповів про сумні перспективи міста в разі, якщо карантин не завершиться найближчим часом”

  1. Людина подвійних стандартів “борець за відновлення …”, бо побіг піаритись на суд міського голови Сміли Цибко, який так вже “насолив” Громаді міста, що його відмовились підтримати звичайні Сміляни. 5 років “грохав” місто, а вашому Бондаренку по “х..”, бо якби знав, що насправді відбувається в Смілі, то не поверсі б на суд. А так Цибко знав, що його ніхто вже не підтримає, то “підтягнув” такого ж як він. І не є він законослухняним, нехай не бреше. В Черкасах куча податків у тіні, нелегально працюючих- море, призначених ним чиновників за “замовленням” десятки. Так що нехай не “ліпить святошу” і говорить правду.

Коментарі закриті.