Підприємці вимагали відкрити ринки у Смілі

28 квітня під стінами Смілянського міського виконавчого комітету зібрались приватні підприємці, що займаються торгівлею на Центральному та Шевченківському ринках у Смілі. Вони сформулювали лист до міського голови, де поставили свої підписи.

Так  підприємці наполегливо просять відкрити всі види ринків у Смілі і, з свого боку, гарантують дотримання всіх вимог карантину. Твердять, вони народ дуже важкий на підйом, але ж спільна біда їх швидко згуртувала.

Приватні підприємці в один голос запевняють, доведені до відчаю. Грошей не залишилось не на що. Твердять: терпіли довго, далі  — вже не можуть. Про це намагались докричатись до керівництва міста.

Поспілкуватись із підприємцями, яких на площі ставало все більше, вийшли і секретар міської ради, і міський голова.

У результаті діалогу міський голова запросив підприємців обох смілянських базарів створити ініціативну групу, з якою він буде підтримувати зв’язок. Олексій Цибко запевнив: завтра рішення щодо діяльності ринків буде прийняте.

Підприємці під своїм зверненням зібрали більше двохсот підписів. І твердять, це ще не межа. Просто не всі змогли сьогодні добратись в центр. Запевняють: у вирішенні питання відкриття ринків будуть іти до кінця, потрібно шукати якийсь компроміс.

Поліція, що була присутня під час зібрання людей, лише попередила про дотримання дистанції та поцікавилась метою  зібрання.