КМУ прийняв рішення на підтримку бунтівних Черкас та вже з понеділка значно розширює дію рішення виконкому!

КМУ прийняв рішення на підтримку бунтівних Черкас!

Уряд пояснив , що можна робити з понеділка. і значно розширив рішення виконкому Черкаської міськради.

Одночасно суддя Кульчицький (той самий, що на вимогу осіб офілійованих (як стверджують наші джерела) з ОЗУ Торпеди призупиняв дію міського бюджету) в забезпечення позову ОДА проти міської ради, зупинив дію рішення виконкому. Особливо хочу відмітити і текст судової постанови і текст позову – абсолютна фантазійність, алогічність, юридична безграмотність і, врешті, суперечність рішенню і мотивації кабміну.

Але головне – обласна влади продемонструвала, що діє виключно в межах адміністративного тиску та протиправних судових рішень. Аплодую цим невігласам – замість пошуку компромісів і діалогу з місцевим самоврядуванням, якому насправді належить право прийняття подібних рішень, вини роблять те, що вміють – порушувати закон і топтати Конституцію.

Невпевнений, що міськраді варто реагувати на маразм #РоманБоднар, яким він хоче показати в першу чергу Київу, що саме він контролює ситуацію в Черкасах. Не контролює, а єдиний підсумок його діяльності – участь в корупційних схемах і протиставлення місцевих еліт, громадськості президенту Зеленському, якого, схоже, команда Боднара тримала за лоха, надаючи разом із силовиками викривлену і маніпулятивну інформацію про ситуацію в області, в тому числі і про “епідемію”.

До речі, облрада зараз як ніколи єдина. І об’єднав її Боднар — додамо це до його успішних кроків. Думаю, щонайменш 70% голосів депутатів проголосують під жорстким текстом недовіри очільнику ОДА. Але головний підсумок буде на місцевих виборах. Завдяки діяльності геніїв Боднара та його команди електоральні перспективи Слуг народу на місцевих виборах стали доволі сумними, а сама партія стає доволі токсичною. Додамо трохи приправи з загальнонаціональних тенденцій – і стає очевидним вся скрутність ситуації у Зеленського. Це не розчарування. Це кінець. А Черкаси не місто-бунтар проти маразматиків у владі. Черкаси – вирок Зеленському.

Валерій Воротник