У Будинку природи коїться вакханалія

Так вважає поновлений на посаді директор Олександр Роджа. Зайшовши всередину, він жахнувся. Від колишнього природоохоронного закладу майже нічого не лишилося – майно відсутнє, а приміщення перебувають на стадії ремонту. Не знайшлося місця і для керівника – його розкурочений кабінет потонув у пилюці.

Натомість на даху Будинку природи виросли опори для підстанцій мобільного та супутникового зв᾽язку. За словами директора, дохід від цього йде не на користь закладу, а до кишені фізичної особи. Тим часом чоловік, представившись заступник голови обласної організації УТОП фільмує, як невідомі нього нібито цуплять тротуарну плитку.

Нагадаємо, чвари навколо черкаського будинку природи точаться не перший рік. Минулоріч київське керівництво товариства охорони природи в особі колишнього міністра екології Василя Шевчука намагалося захопити заклад. Зробити це за один день не вдалося через супротив громади. Тож кілька місяців потому зі столиці було призначено нового керівника Олександра Солієнка.  Нині, за цим фактом фактом відкрито кримінальне провадження.