Кунг-фу – це школа життя

Черкаси – місто з великими можливостями та унікальною культурою. Окрім славнозвісного козацького коріння воно має дивовижні осередки східних традицій. Так саме у Черкасах знаходиться єдиний у Європі буддистський храм, та центр школи бойового мистецтва «Ша-Фут-Фань». Наразі тут навчається кунг-фу понад 1000 черкасців. Наставницею дитячих та жіночих груп є Оксана Пархоменко, яка опановує східне мистецтво вже 17 років.

Школа кунг-фу «Ша-Фут-Фань»  заснована понад 7000 років тому в Лаосі. посланцем Богів Сіріуса Великим Лангом Со. Ша-Фут-Фань означає “Клан п’яти бойових котів”. Навчання в Школі відбувається у 5 етапів – кінцева мета просвітлення.

Школа Ша-Фут-Фань в СНД існує понад 15 років. Очільником є проповідник Володимир Скубаєв. Центр знаходиться в місті Черкаси, де побудований єдиний в Європі храм військових мистецтв “Слов’янський Шао-лін”. Філії якого знаходяться в багатьох великих містах СНД, а також за кордоном – у США, Еміратах, Греції. Школа проповідує дуже потужний і жорсткий стиль, побудований на великій силі ударів і високій швидкості руху, досить ефективний в прикладному застосуванні.

На ранніх етапах навчання учні Школи займаються класичним і “старим” тайландским боксом. Кунг-фу може вивчати кожен, незалежно від статі та віку. Нещодавно пізнавати ази бойового мистецтва розпочали дівчата Анастасія та Ніка. Вони тренуються на рівні з хлопцями та мріються стати справжніми майстрами.