З-за парти – на лікарняне ліжко

Черкаський шестикласник потрапив до лікарні після розмови з директором школи. За словами батька потерпілого учня, його син отримав психологічну травму під час навчального процесу, про що свідчить медична виписка. В результаті інциденту відкрито кримінальне провадження.

Прямуємо у відповідний департамент, неочікувано натрапляємо на директора тієї ж 9 гімназії Ірину Топчій у кабінеті заступниці управління. Колишня керівниця міської освіти стверджує, що говорила з учнем спокійно і не знала, що після розмови він потрапив до лікарні. З батьком потерпілого директорка говорити відмовилась.

В результаті інциденту міським головою було дане доручення департаменту провести службову перевірку. Про її результати інформує начальник управління освіти Євгеній Степко. Щоправда, говорити з батьком потерпілого на камеру посадовець відмовився, відмежовуючи прийом громадян від коментарів для преси.

За словами батька Григорія, розмова з керівництвом міської освіти не була конструктивною та не принесла жодних результатів. Він сподівається, що правдиві обставини інциденту з᾽ясують правоохоронці.