Всевидящий утікач

«90% украинцев увереных в необходимости мира на Донбассе, но считают, что действующая украинская власть не способна его обеспечить. Такие данные получены в рамках проекта #ASK, который проводился в течение четырех месяцев, с сентября 2015 года, по инициативе политика, почетного главы партии “Успішна країна” Александра Клименко и охватил более 5 миллионов украинских онлайн-пользователей», – така інформація в останні дні заполонила інтернет-простір російськомовного сегменту всесвітньої мережі. Враховуючі навіть поширені останнім часом в українському суспільстві критичні настрої по відношенню до дій уряду, «соціологія» сучасного кремлівського «оракула» українського походження виглядає суто маніпулятивно.

Колишній міністр доходів і зборів України Олександр Клименко в черговий раз заявляє з кремлівських підмостків про складну внутріполітичну ситуацію на Україні.

Виявляється, що він приховував у собі хист талановитого політолога та аналітика, так як проблеми нашої держави і її громадян він розуміє краще, ніж багато політиків, які сьогодні перебувають в країні.

Всі члени та прибічники так званої «сім’ї», більшість з яких є як і О. Клименко маріонетками кремля, мають надію, скориставшись суспільно-політичними та соціально-економічними проблемами в Україні, повернутися на нашу Батьківщини і знову «допасти до корита». Фінансово та інформаційно ці маріонетки Кремля готові завжди загострювати соціальну напругу в Україні, піддавати критиці своїх опонентів в особі керівництва нашої держави.

Та тільки «шановне» панство забуло про те, що ці негаразди й кризи на Україні, є наслідком  так би мовити роботи політиканів та крадіїв за часів «царювання» Януковича. Український народ не забув і пом’ятає всіх поіменно та й справи реформатора Клименка не залишать байдужим жодного патріота й справжнього українця. Тому з нетерпінням будемо чекати на повернення всіх «співчуваючих» за долю пограбованої ними ж України.