Ми його втрачаємо?

Схоже, Сергій Одарич потроху втрачає інтерес до Черкас. Інсайдерське джерело повідомило Антені про те, що колишній міський голова приступив до роботи керівником фабрики в місті Чернівці, яка належить Михайлу Бродському.

Джерело вказує, що переїзд Одарича до Чернівців тримається у максимальній таємниці. Однак в інтернеті серед приватних оголошень трапляється про продаж маєтку в Мошнах, що дуже схожий на реконструйовану будівлю колишньої громадської лазні, де постійно проживав Сергій Одарич з дружиною, доки перебував у Черкасах.

Нагадаємо, що на останній сесії Черкаської міської ради, де було обрано новий виконком, депутат від партії Вільних демократів Одарич був відсутній.  Аналітики пов’язують цей факт з провалом плану Бродського та Одарича сформувати більшість навкруги колишнього міського голови Черкас і обрати заступників для Бондаренка та секретаря міськради, повністю підконтрольних Бродському. Цей план провалився, нова більшість згуртувалася навколо Анатолія Бондаренко.

Крім того, наше джерело раніше повідомляло, що Одарич домовився з керівництвом партії Самопоміч про те, що в разі позачергових виборів до Верховної ради він буде балотуватися від цієї політичної сили по Черкаському виборчому округу № 194. Однак чим примарнішою стає перспектива позачергових виборів і чим гірше починають ставитися черкащани до колишнього очільника міста та його команди, тим далі віддаляється Одарич від черкащан і тим рідше буває у місті.