У Черкасах великодній ажіотаж

Найдовші черги біля пасок, м᾽ясних та ковбасних виробів. Попри спеку та велику кількість людей кондитери кілька днів поспіль розпродують великодню продукцію. Попит вищий, ніж пропозиція, ексклюзивні вироби блискавично зникають з прилавків.

А от пенсіонерка Неля Романівна не купує готову продукцію на ринку, а готує страви сама. Каже, що так смачніше і дешевше.

Крім продуктового набору черкащанам пропонують придбати великодні кошики, рушнички, лампадки та навіть декоративні прикраси. Майстриня Людмила Олександрівна вже 20 років поспіль виготовляє незвичайні великодні яйця, якими радить прикрашати кошик біля церкви.

Традиційно до великоднього набору входить паска, крашанки, ковбаса, сало, сир. Священики не рекомендують освячувати предмети побуту та спиртні напої.