Олексій Фесюра

Важкопоранений розвідник Олексій Фесюра потребує допомоги небайдужих

Він підірвався на міні біля Авдіївки, коли йшов на завдання. Дивом вижив і зараз йому потрібна тривала реабілітація.

Картка ПриватБанку
4149 4978 3834 1198
Олексій Фесюра

13-ого травня Олексій Фесюра підірвався на міні біля Авдіївки. Зрешечений осколками, без ознак життя – таким Олексія доправили до дніпропетровської обласної лікарні два тижні тому. Голова, шия, руки та ноги поранені, величезна крововтрата, та найбільше постраждав мозок. Три години одразу кілька бригад хірургів рятували життя Олексія. Вони дістали десятки осколків з тіла. Один з них прошив мозок наскрізь.

За усіма показниками, у нього не було шансів вижити, кажуть лікарі. Але розвідник після операції зміг вийти із коми. Нині про нього піклуються побратими та волонтери. Родичі не з’являються.

“Він веселий, завжди на позитиві такий. Завжди допомагає”, – розказує один з побратимів Олексія боєць 58-ої бригади Руслан. Каже: він врятував його з немовірної халепи біля Горлівки. Тепер піклується про пораненого друга замість родичів. Ще 2014-ого року обидва пішли в АТО добровольцями, стали розвідниками. Разом пройшли Луганськ, Вуглегірськ, Дебальцеве.

Медики кажуть: боєць бореться за життя, але при таких пораненнях потрібна тривала реабілітація. Побратими вірять, що Олексій стане на ноги і просять небайдужих про допомогу. До війни він працював вчителем фізкультури на Черкащині. Про його родичів даних нема.

Разом можемо допомогти бійцю. Надіятись йому більше ні на кого.

Джерело: Телеканал 2+2
Олексій Фесюра
Картка ПриватБанку 4149 4978 3834 1198 Олексій Фесюра