Містяни просвітлюються: У Черкасах фестиваль йоги

У Черкасах відбувся фестиваль йоги, який приурочений до святкування Міжнародного дня йоги. Історія цього свята бере свій початок з 2014 року, саме тоді Генеральна Асамблея ООН підтримала ініціативу прем’єр-міністра Індії заснувати Міжнародний день йоги. Україна також долучилась до цього руху. Так вже другий рік поспіль українці відзначають цей день. У Черкасах поціновувачі йоги зібрались у сквері Долина троянд, щоб привітати сонце та провести колективне заняття. Детальніше про йогу по-черкаськи розповіла один з організаторів заходу Валентина Лайкова.

Переважна кількість учасників акції вже протягом багатьох років займається йогою. Для багатьох людей це заняття стало частиною життя, ба більше самим життям. За словами учасниці фестивалю Світлани, заняття йогою допомогло їй знайти душевну рівновагу та шлях до гармонізації із навколишнім світом.

Цьогорічний фестиваль йоги вміщував у собі різноманітні локації. Так окрім класичної йоги, всі бажаючі могли спробувати йогу для вагітних, скуштувати традиційні індійські страви та послухати різноманітні лекції, у яких організатори обіцяли велику кількість цікавої інформації.