У Черкасах відбудеться «Черкаси Нова Пошта напівмарафон»

16 жовтня у Черкасах відбудеться масштабний спортивний захід – «Черкаси Нова Пошта напівмарафон». Подібний захід буде проводитись вперше у нашому місті. За словами одного з організаторів напівмарафону, забіг має зібрати всіх поціновувачів здорового та активного способу життя.

Представник від міської влади заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєць запевнив, що мер Анатолій Бондаренко зацікавлений у проведенні подібного спортивного заходу. За словами пана Коломойця, міська влада всіляко підтримує спортивний розвиток Черкас.

День забігу буде розподілений на декілька дистанцій. Для дорослих це: 3 км, 10 км та 21 км. Для дітей: 300 м та 1 км. Детальніше про трасу, розказав співорганізатор напівмарафону Максим Кривенко.

Окрім основної спортивної програми організатори анонсували так звану «Галушка паті». Де всіх бажаючих зможуть пригостити традиційною українською стравою.

Для реєстрації на участь у напівмарафоні спортсмен повинен заплатити 450 гривень за дистанцію – 21 км, 250 гривень – 10 км та 100-150 гривень – 3 км. У цю вартість, окрім участі у забігу, учасник отримає стартовий пакет, у який входить чіп для фіксування результату, медаль учасника та символічна футболка. Також траса буде облаштована спеціальними пунктами прийому їжі та води.