Черкаських олімпійців провели у Ріо-де-Жанейро

Урочистості відбулися на Софіївській площі у столиці. На літній олімпіаді у Бразилії Україну представлять 205 спортсменів у 27 видах спорту. Наймолодшій учасниці команди – 17, найстаршому – 49. Від Черкащини до складу збірної увійшли Сергій Куліш, який змагатиметься у кульовій стрільбі та Наталія Золотухіна, вона метатиме молот. На урочистостях у числі почесних гостей були присутні прем᾽єр міністр України Володимир Гройсман та президент національного олімпійського комітету Сергій Бубка.

Підтримати своїх спортсменів приїхала делегація з Черкас під керівництвом голови обласного відділення національного олімпійського комітету України Андрія Більди.

А ось і спортивна гордість області – Наталія Золотухіна. Мама двох дітей їде до Ріо метати молот. Радіє, що потрапила до складу Олімпійської збірної.

31 літні Олімпійські ігри пройдуть з 5 по 21 серпня у Ріо-де-Жанейро. Вперше за 120-річну історію змагань Олімпіаду прийматиме Південна Америка. Український уряд та національний комітет запланували для переможців преміальні від 55 тис. до 300 тис. грн. залежно від медалі. Слідкуйте за спортивними новинами.

ріо1 ріо2 ріо3 ріо5