Звільнено керівника Служби автодору у Черкаській області

Згідно повідомлень у соціальних мережах, за невиконання професійних обов’язків звільнено керівника Служби автодору у Черкаській області.

Т.в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Євген Барах звільнив керівника Служби автомобільних доріг в Черкаській області Юрія Настеренка. Окрім цього, керівник облавтодору Черкаської області отримав три тижні на усунення усіх недоліків в роботі дорожників. Якщо за цей час керівництво Укравтодору не побачить значних позитивних зрушень, очільники облавтодору також залишать свої посади.

Отже є сподівання, що нарешті ситуація з міжміськими трасами на Черкащині, нарешті, поліпшиться. Згідно оцінок, за останні два роки Черкаська область стала аутсайдером по якості дорожнього покриття та проведенню відновлювальних робіт. На теренах області стало важко взагалі відшукати хоч одну, по-справжньому, якісну або відремонтовану дорогу. Натомість чиновники постійно скаржилися на брак грошей. Хоча роботи проводилися, але повільно і неналежної якості.