Волонтери зі США вчать черкасців англійської мови

25 липня у Черкасах стартував масштабний курс вивчення англійської мови. Всі бажаючі, абсолютно безкоштовно, змогли зареєструватись на мовні курси. Відмінна риса занять – це спілкування з носієм мови. Один з викладачів мовної школи розповів, що вперше відвідав Україну ще у далекому 1966 році, коли був студентом шотландського університету і одразу захопився Україною та українцями. Майкл Готт додав, що він та його колеги вже майже 20 років працюють в Україні і щорічно вони організовують понад 6 шкіл у різних куточках країни.

Один з координаторів проекту Вадим Курат, відзначив високий професіоналізм викладачів, адже всі вчителі американці мають досвід викладання мови та вміють зробити урок таким, щоб студентам було цікаво вивчати англійську мову. Окрім цього пан Курат запевнив, що тенденція з організації мовних шкіл у Черкасах буде підтримуватись.

Окрім роботи у класах, студентів вчать у незвичній формі – за допомогою співів. Як стверджують викладачі, співи допомагають розробляти вимову та позбутись акценту. Студентка Юлія, яка тільки відкрила для себе цю мовну школу, була вражена привітністю викладачів та їхньою готовністю відповісти на будь-яке питання.

Окрім набутих знань, студенти, які систематично відвідували заняття отримають сертифікат успішного закінчення курсів вивчення англійської мови.