У парку «Сосновий бір» розібрали Facewall

Facewall «Ми – Черкаси» було створено 5 років тому з нагоди ювілейної річниці міста. Тоді з усіх бажаючих збирали по 30 гривень на друк фотографій. Конструкцію довжиною 30 м та висотою 2,5 встановили у Долині троянд, з часом через неякісні матеріали вона почала руйнуватися.

Зараз у місті готуються монтувати нову фотозону «Я люблю Черкаси». Влада та громада вже встигли пересваритися щодо її доцільності та місця розташування. Зокрема секретар міськради Олександр Радуцький зініціював демонтаж фейсволу з портретами черкащан та встановлення на її місці нової стели. Подальша доля фотографій – невідома.

Містяни неоднозначно відреагували на таке рішення, дехто просить повернути фото, а ось черкащанка Богдана Бердник пише:  «Я пам᾽ятаю як встановлювали цю стіну, там є фото моїх дітей ще геть маленькими, є фото друзів, відомих черкащан, молодята фотографувалися, тобто це фактично обличчя Черкас, це те що є лише в нашому місті, а така дурня яку хочуть встановити зараз є майже в кожному обласному центрі. Навіщо таке робити?», – обурилась черкащанка.