У Південно-Західному районі відбулося «Свято першокласника»

Понад 25 тисяч черкаських учнів ступили на шкільний поріг, з них 3 тисячі – це першокласники. Тож для наймолодших школярів міська влада організували святкові заходи у різних мікрорайонах міста. Зокрема у Південно-Західному для першачків створили справжній солодкий рай з конкурсами та подарунками. Привітати маленьких учнів прибув особисто міський голова Анатолій Бондаренко. Для нього це 1 вересня також особливе, адже цьогоріч він привів свою донечку до першого класу. Поділився враженнями та хвилюваннями і з глядачами «Антени».

Свято для першачків відбулося за активного сприяння екс-депутата міськради Араіка Мкртчяна. Після завершення каденції він продовжує опікуватися своїм мікрорайоном. Таким чином цьогоріч місцеві школи отримали в дарунок нові автобуси. Підприємець за підтримки міської влади обіцяє і надалі сприяти організації навчання та дозвілля учнів.

Першокласники радіють, що нарешті стали учнями. Вони по-швидше мріють опанувати шкільні предмети та потоваришувати з однолітками.

На завершення свята першачки отримали подарунки, а директор школи №30 Микола Базилевський – вітання з днем народження від міського голови.