В Черкасах горить сміттєзвалище

В Черкасах горить сміттєзвалище

В Черкасах горить сміттєзвалище В Черкасах підпалили сміттєзвалище Горить черкаське сміттєзвалищеВ Черкасах горить сміттєзвалище. Попередня версія – підпал.
За повідомленням Управління ДСНС в Черкаській області, 5 вересня, о 06:18 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про загорання сміття на території Черкаського звалища твердих побутових відходів. У відповідності до плану залучення сил та засобів на місце події одразу було направлено не лише пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а й спецтехніку комунального підприємства Служба чистоти та навчального центру прикордонної служби «Оршанець».
На час прибуття перших пожежних розрахунків вогнем було вже охоплено понад 400 квадратних метрів сміття. Спільними зусиллями вогнеборців о 08:10 пожежу вдалося локалізувати. Наразі триває її ліквідація. Загрози розповсюдженню вогню немає.
В Черкасах горить сміттєзвалищеСтаном на 9.00 ранку, на місці пожежі працювало 9 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 37 чоловік. Крім того на місці події присутні керівники міста Черкасаси – міський Голова Анатолій Бондаренко, його заступник Роман Буданцев, очільник департаменту ЖКГ Олександр Яценко. Вони також беруть безпосередню участь ліквідації пожежі.
На місці події працюють слідчі черкаського райвідділу поліції.
За данними редакції, охорона сміттєзвалища вночі помітила невідомих з фонариками на териконі сміттєзвалища. Невдовзі відразу в п’яти місцях почалося інтенсивне горіння.
На мормент  роботи над сюжетом телегрупи “Антени” на місці події пожежа була локалізована,  рятувальники ліквідували пообинокі очаги лише в одному віддаленому місці сміттєзвалища.
На місці події працював БПЛА телеканалу “Антена”. Журналісти надали працівникам ДСНС інформаці. про локалізацію пожежи, яку відзняв безпілотний летальний апарат.

 

Репортаж: Валерій ВОРОТНІК, Оксана ГОРЕЦЬКА