Для інфекційної лікарні закупили нові ліжка

Ні для кого не секрет, що нормальні умови в медичних закладах України – це явище надзвичайно рідкісне. Проте деколи все ж вдається поліпшити комфорт для пацієнтів медичних закладів. За ініціативи депутатів Черкаської міської ради було прийняте рішення віднайти кошти для придбання нових ліжок в Черкаську міську інфекційну лікарню. В результаті спільних дій на закупку нових ліжок було виділено близько 80 тисяч гривень.

Приміщення інфекційної лікарні було побудоване ще в далекому 1978 році. З того часу у відділенні мало що змінювалось, зокрема ліжка та матраци. За словами пацієнтів, лежання на ще радянських ліжках додавало дискомфорту та неприємних відчуттів. Проте вже новими ліжками із задоволенням користуються пацієнти.

Окрім оновлення ліжками головний лікар інфекційної лікарні розповіла, що заклад має ще багато проблем. Тому сподівається, що співпраця с депутатами продовжиться.

Згідно зауважень та побажань персоналу лікарні була конструкторами одного з підприємств міста була розроблена спеціальна серія ліжок. Основними характеристиками якої стали: мобільність та надійність.

Загалом для лікарні придбали 37 ліжок для дорослих та 3 дитячі. Ця кількість на 60% заповнила потребу медичного закладу в нових ліжках.