Черкаські тепломережі майже готові до опалювального сезону

Про це нашому телеканалу повідомив заступник директора міського департаменту  житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук. Нині завершуються останні гідравлічні випробування. За потреби ТЕЦ та «Теплокомуненерго» готові пустити тепло до черкаських багатоповерхівок хоч завтра.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Андрія Наумчука, цьогоріч за кошти міського бюджету були проведені масштабні роботи з відновлення безгосподарських тепломереж. Нині на це витратили вже 8 з 10 млн. грн. Крім цього, за рахунок тарифу «Теплокомуненерго» замінило 2,7 км труб на нові. Усі котельні знаходяться у робочому стані, та на відміну від попереднього року вже затверджені ліміти газу.

Цьогорічний опалювальний сезон планують розпочати не раніше жовтня за умови якщо протягом трьох діб середньодобова температура буди нижчою восьми градусів за Цельсієм. Черкаси також активно готуються до сніжної зими. Нині укладаються договори з комунальними підприємствами з метою залучення їхньої техніки для прибирання доріг. З фінансуванням проблем немає.