У черкаських оселях буде гаряча вода

Про це повідомляє «Черкасигаз».  Завдяки тривалій плідній співпраці секретаря міської ради Олександра Радуцького з «Нафтогазом України» досягнуто довгоочікуване позитивне рішення для нашого міста.

Вперше за багато років «Черкаситеплокомуненерго» офіційно отримано планові обсяги природного газу для забезпечення жителів міста гарячою водою. Це в свою чергу дає можливість населенню нарешті забути про незручності та без обмежень користуватись благами цивілізації.

Нагадаємо, на початку року міський голова повідомив, що школи, садочки, лікарні та будинки після опалювального сезону залишаться без гарячої води через недопрацювання Уряду.

Секретар міськради Олександр Радуцький разом з директором Теплокомуненерго зробили акт звірки та з᾽ясували, що борг складає понад 40 млн. Постачання газу для підприємства мало б зупинитися. Та після вдалих переговорів з «Нафтогазом» погашення заборгованості відклали на 3 місяці, 10 днів тому борг закрили. Попри труднощі газ постійно надавався, тому абоненти підприємства цілодобово мали гаряче водопостачання.