Часник для перевертнів в погонах

В Черкасах громадські активісти перевірили, чи є на робочому місці новий начальник поліції В.Лютий, та подарували часник як ліки від перевертнів

DCIM100MEDIA
Мирна акція у стін ГУ НП в Черкасах

До початку робочого дня біля ГУ НП на вул.Смілянській зібралися представники різних громадських формувань міста з одною метою: перешкодити новоспеченому очільнику нацполіції області Валерію Лютому приступити до виконання своїх обов’язків.
Нового очільника на місці не виявилося, але активісти залишили на вході в управління траурний вінок із вплетеною в нього косичкою часнику, що символізувало боротьбу з перевертнями в погонах. Поліцейські від того в захваті не лишилися. Доля часнику після завершення акції невідома. Сутичок між активістами та поліцією не сталося. Мирна акція завершилася о пів на десяту ранку.
Як повідомлялося раніш, очільник нацполіції Хатія Деканоідзе заявила про те, що питання призначення Лютого керівником поліції Черкащини буде переглянуто з урахуванням думки громадськості.
Як повідомляв телеканал Антена, минулої п’ятниці громадські активісти та журналісти запобігли представленню Валерія Лютого особистому складу апарату управління ГУ НП та вигнали новоспеченого керівника з приміщення поліцейського управління.