Дах над театром обіцяють збудувати до Нового року

Днями з процесом робіт у Черкаському драмтеатрі ознайомились голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, його заступник пан Овчаренко та керівник будівельної компанії “Арсенал”, яка займається відбудовою театру, пан Мамчур. Про результати зустрічі у мережі Фейсбук повідомив актор театру Олександр Гуменний. Зокрема він зазначив, що  всі кошти, виділені у цьому році на відбудову Черкаського драмтеатру освоєні, дах над театром з’явиться до Нового року, заміна вікон по всьому периметру стартує з 1-го грудня. Навесні наступного року заплановано розпочати облицювальні роботи театрального фасаду та внутрішні роботи. Також має бути оголошено конкурс на кращий інтер’єр глядацьких фойє трьох поверхів.

В наступному році Черкаський драмтеатр має розпочати працювати на своїй власній сцені. Тож театральний колектив налаштований позитивно.

Адже наступного дня після зустрічі керівництва області з підрядником роботи навколо реконструкції будівлі активізувалися. Наразі над монтажем покрівлі працює будівельний кран.

Журналісти “Антени” продовжують стежити за процесом робіт.