“Життя поза цивілізацією”, – в гуртожитку черкаських акторів вимкнули електроенергію посеред зими

Господарський двір Черкаського драмтеатру, на території якого знаходиться гуртожиток, повністю знеструмлено. За інформацією комунальників – через борг. Актори, що проживають у будинку, – в розпачі, оскільки не мають змоги приготувати їжу на електроплитці. Екскурсію гуртожитською темрявою кореспондентам “Антени” провів актор Олександр Гуменний.

Коли сюжет був вже в ефірі, ми дізналися, що історія має щасливе закінчення. Олександр Гумений близько 9 вечора написав у ФБ: “Світло вже дали! Щиро вдячний Валерію Воротнику та його команді з телеканалу “Антена” за оперативність, допомогу та просто звичайне людське ставлення! Дякую всім журналістам, які телефонували, цікавилися та розповсюджували цю інформацію. Дякую всім, хто в коментарях під моїм постом пропонував допомогу!
Підтвердилася інформація стосовно втручання у цю ситуацію голови міста Черкаси Анатолія Бондаренка! Ще раз щиро вдячний Вам, пане Анатолію!
ПіСі: Впенений, що знайдеться чимало “доброзичливців”, які знову почнуть кричати “Гуменний і тут піариться”. Хочу щиро їм побажати здоров’я та якнайбільше подібного “піару” у житті!
А якщо без сарказму, то… ДОБРЕ КОЛИ Є ДОБРІ ЛЮДИ, А ЯКЩО ЦІ ЛЮДИ СЕРЕД ТВОЇХ ДРУЗІВ, ТО ЦЕ – ЩАСТЯ!!!”